Activitats

pescaturisme palamos

Anar a pescar no és una tasca fàcil. Suposa una jornada llarga, una feina dura que vol gent capaç de viure una experiència única i amb caràcter.

Pescaturisme Palamós és una experiència vivencial per gaudir de forma directa, apassionant i innovadora d'una jornada de pesca a bord d'una embarcació artesanal o d'arrossegament. Els participants comparteixen amb la tripulació l'experiència de pescar, gaudeixen del mar en la seva plenitud, coneixen les operacions de pesca i porten a terra la captura del dia, com un pescador més.

La producció pesquera de Palamós és rica i variada, un espectacle de colors, textures i sabors que la pescaturisme permet descobrir, valorar i compartir, des de que es captura fins que arriba al consumidor final.

La pescaturisme és també  una forma de treballar per la sostenibilitat dels recursos marins i del propi sector pesquer. Permet al col·lectiu diversificar i millorar econòmicament, promocionar els seus productes i apropar la pesca marítima a la ciutadania des de diferents perspectives, com ara la cultural, la gastronòmica, la tecnològica o la social.

La pescaturisme a Palamós et permet triar tres modalitats d'experiència, dins de les quals es pot escollir aquella que més s'adeqüi al teu esperit: la pesca de la gamba de Palamós, la pesca del peix i l'escamarlà i la pesca artesanal ran de costa.

Vine a Palamós per a viure el millor dia de les teves vacances!

Podeu trobar més informació i fer les reserves a pescaturismepalamos.org

Condicions generals de participació

Cal inscripció prèvia a totes les activitats, excepte que s'especifiqui el contrari

En cas que l'activitat tingui preu, la inscripció serà efectiva una vegada efectuat el pagament

Per poder dur a terme les activitats, es necessiten un mínim i un màxim de participants

Els adults es faran responsables dels menors al seu càrrec en totes les activitats i tallers

En les activitats a l'exterior, cal portar roba adequada, crema protectora per al sol, gorra i aigua

Powered by JS Network Solutions