Agenda setmanal

Converses de Taverna. La conservació del nostre paisatge litoral


calendar iconDivendres 15 Juny 2018.  19:00 - 20:00 h


Converses de Taverna. Paisatge litoral3a i última Conversa de Taverna de la temporada, inclosa en el programa Memòria Viva per a la recuperació i la difusió de la memòria oral associada a la gent de mar del territori. 

Aquesta sessió estarà dedicada a debatre sobre la situació actual de la conservació del paisatge litoral de la Costa Brava. En les darreres dècades el territori ha estat subjecte a nombroses tensions, que ara s'agreugen els efectes del canvi climàtic. Tot plegat provoca que el paisatge natural es transformi i es faci més i més artificial. Però també hi ha moviments socials que lluitat per la preservació d'aquest paisatge i pels valors naturals i culturals que atresoren. Qui guanyarà aquesta aparent confrontació?

De tot això debatrem en aquesta sessió amb reconeguts especialistes i activistes ambientals per fer-nos una idea de cap a on va la preservació del nostre territori. 

Lloc: Restaurant Can Blau. C/Vapor 3. Palamós
Preu: Activitat gratuïta
Més informació: Servei d'Atenció al Visitant. Museu de la Pesca. 972 600 424 | infomuseu@palamos.cat

 

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme