fbpx

Show cooking a l'Espai del Peix: cuina marinera tradicional


   Divendres, 27 Octubre 2017
   20:00


show cooking 2017L'Espai del Peix us proposa viure una nova experiència gastronòmica i gaudir dels sabors característics del paisatge empordanès.

El show cooking és una activitat de demostració de cuina en directe i degustació de diferents plats elaborats per cuiners especialitzats amb peix de la llotja de Palamós, tot seguint receptes tradicionals d'arrel pescadora. Durant la sessió es cuinen, s'expliquen i es degusten diferents propostes amb l'objectiu de donar a conèixer i valorar una cuina popular, senzilla, econòmica i saborosa, protagonitzada pels productes pesquers del territori, especialment els menys cotitzats o els més desconeguts per la ciutadania. 

Tota la sessió s'acompanya de vi DO Empordà i cervesa Damm Inèdit.

L'Espai del Peix us anima a viure una experiència gastronòmica única i autèntica amb el patrimoni gastronòmic de la Costa Brava, en el marc incomparable del moll pesquer i vistes extraordinàries a la badia Palamós.


  20 €. Informació, reserves i recollida de tiquets al Museu de la Pesca
  Espai del Peix. Palamós | Moll Pesquer, s/n 17230 Palamós
  Més informació: Servei d'Atenció al Visitant del Museu de la Pesca al 972 600 424  o bé per mail a infomuseu@palamos.cat

Museu de la Pesca

Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635