Actualitat MdP

personal icmDissabte 12 de maig, a partir de les 11.30 h, l’Espai del Peix de Palamós acollirà una nova sessió del cicle Pesca i Ciència, l’activitat organitzada per la Càtedra d’Estudis Marítims (Universitat de Girona) per difondre el coneixement científic entre el gran públic. En aquesta sessió, donarem visibilitat i debatrem al voltant de la feina que els investigadors de l’Institut de Ciències del Mar fan per conèixer més i millors els recursos marins que explota la flota pesquera catalana.

Amb aquest objectiu, la biòloga Giulia Gorelli parlarà de la seva feina científica entorn de l’estudi dels recursos marins i dels resultats aplicables a la gestió pesquera. En concret, la Dr. Gorelli – formada a l’ICM-CSIC i actualment investigadora de la FAO, una de les principals especialistes en la biologia de gamba vermella – presentarà els resultats de la recerca sobre “Influència de l'ambient en els models d'avaluació de la gamba vermella”. L'acte estarà presentat per Joan Baptista Company i Francesc Sardà (ICM-CSIC) i Joan Lluís Alegret, coordinador de les jornades.

Aquesta sessió del 12 de maig precedeix a la V Jornada tècnica sobre la Gamba de Palamós, que es desenvoluparà el 16 de juny de 2018 a la Casa del Mar, com a extensió de la 5a Fira de la Gamba de Palamós prevista pel 9 de juny.

Podeu consultar el calendari complet del cicle Pesca i Ciència aquí.

La sessió és oberta a tot el públic interessat, l’assistència és lliure i no cal reserva prèvia.

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme