Actualitat MdP

Divendres 15 de juny el paisatge litoral serà el protagonista de la darrera Conversa de Taverna de la temporada 2018. El restaurant Can Blau serà l’escenari d’aquesta sessió destinada a debatre sobre la conservació del paisatge litoral de la Costa Brava

Observant el paisatge es pot constatar que el territori ha estat subjecte durant les últimes dècades a nombroses tensions i lògiques enfrontades; una situació que ara s'agreuja amb els efectes del canvi climàtic. Tot plegat fa el paisatge natural del litoral es transformi i es torni més i més artificial. Però també hi ha polítiques i moviments socials que lluiten per la preservació d'aquest paisatge i pels valors naturals i culturals que atresoren. Quin és l’estat de salut del nostre litoral? Qui guanyarà aquesta aparent confrontació?

De tot això debatrem en aquesta sessió amb reconeguts especialistes i activistes ambientals per fer-nos una idea de cap a on va la preservació del nostre territori.

Amb aquesta sessió es tanca el cicle Converses de Taverna i el programa Memòria Viva 2017-2018, que al llarg dels últims mesos ha aglutinat diferents activitats dirigides a preservar, documentar i difondre la memòria oral i el patrimoni immaterial de la gent de mar: Converses de Taverna, Imatges que fan parlar i Mestres dels Fogons. 

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    Costa Brava Girona Convention Bureu     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme