Actualitat MdP

mas vent 2017Divendres 17 de febrer es va renovar el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Palamós i Focus Engelhorn per reprendre les visites públiques i per a escolars a la finca del Mas i del Vent i al seu claustre d'origen controvertit i que ha generat un interessant debat acadèmic i als mitjans. L'any 2016, més de 100 visitants van tenir l'oportunitat de gaudir de la visita guiada per interpretar elements patrimonials que conserva el Mas del Vent, a més del claustre, el mas i la torre de defensa.

L'any 2017 s'han programat el doble de visites que l'any anterior. Aquestes visites es faran el primer dissabte dels mesos de març, abril, octubre i novembre, en dos horaris diferenciats, d'onze a dotze i de dos quarts d'una a dos quarts de dues. Les visites seguiran sent per a un màxim de 25 persones adultes i 10 menors, amb un preu de 20 i 10 €, respectivament.

El Museu de la Pesca centralitzarà i gestionarà, com l'any anterior, la informació i les reserves de les visites, que ja estan obertes al públic a través del Servei d'Atenció al Visitant, al 972 60 04 24 o bé per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme