Actualitat MdP

Torres Reina Ricardo 014Imatges que fan parlar és una activitat inclosa dins del programa Memòria Viva, destinada a documentar, amb l’ajuda de la gent, el fons fotogràfic del Museu de la Pesca. Regularment organitza sessions obertes al públic al llarg de les quals els participants, a través del seu record i experiències vivencials, ajuden a identificar escenes, personatges, espais i moments que apareixen a les imatges projectades i que ajuden a interpretar allò s’hi veu.

Divendres 10 de novembre a partir de les 7 del vespre, una nova sessió d'Imatges que fan parlar farà una mirada al passat de l’activitat pesquera. “Escenes de pesca en blanc i negre” serà una sessió de projecció d’imatges que ens servirà per documentar els pescadors que hi apareixen, les embarcacions, les operacions de pesca, els estris usats, els moments de l’any o els caladors on es pescava, entre molts altres temes que puguin sorgir al llarg de la sessió.

Memòria Viva és un programa de recuperació, documentació i difusió del patrimoni immaterial marítim i pesquer, format per 3 activitats: Imatges que fan parlar, Converses de Taverna i Mestres dels Fogons.

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    Costa Brava Girona Convention Bureu     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme