Vista mensual

Flat View
By Year
Vista Mensual
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Cercar

Presentació del llibre 'Els vaixells mercants d’aparell llatí a la Marina catalana. Segles XVIII, XIX i XX


calendar iconDissabte 25 Març 2017.  18:00 - 19:00 h


L'especialista Joaquim Pla Bartina presenta aquest manual per a la interpretació de la tipologia d'embarcacions i petits vaixells d'aparell llatí que navegaren pel litoral català entre els segles XVIII, XIX i XX. La manca d'informació específica, la dificultat de la seva classificació o l'ambigüitat de la terminologia marinera emprada al llarg dels segles, fan d'aquesta una obra clarificadora i imprescindible per als amants de la construcció naval i la navegació tradicionals. El mestratge de Joaquim Pla ens permetrà tenir una visió més clara alhora que aprofundida de la diversitat de models i tipologies navals que empraren l'aparell llatí.

L'edició del llibre ha anat a càrrec de la Càtedra d'Estudis Marítims (Universitat de Girona - Fundació Promediterrània) i del Museu de la Pesca, i s'inclou dins de la col·lecció Quaderns Blaus. Presentarà l'acte el director de la CEM, el Dr. Joan Lluís Alegret.

Lloc: Museu de la Pesca | Moll Pesquer, s/n 17230 Palamós
Preu: Gratuït
Informació i reserves: Servei d'Atenció al Visitant. Museu de la Pesca. 972 600 424 | infomuseu@palamos.cat

 

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    Costa Brava Girona Convention Bureu     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme            

Powered by JS Network Solutions