Vista mensual

Flat View
By Year
Vista Mensual
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Cercar

Portes obertes a l'exposició permanent del Museu de la Pesca


calendar iconDiumenge 04 Juny 2017.  10:00 - 19:00 h


façana museu pescaCada primer diumenge de mes, El Museu de la Pesca ofereix l'entrada gratuïta a la seva exposició permanent.

L’exposició és una recorregut per la històrica relació de l’home amb el mar i per descobrir el passat, el present i el futur de pescador, que es troba en l’origen del caràcter singular de la Costa Brava.

Aprofiteu aquest dia no només per gaudir de Palamós, sinó per experimentar la bellesa del patrimoni de Palamós amb la visita a la Capella del Carme. Espai d’Art i Patrimoni on podreu contemplar l’exposició d’obres d’Ezequiel Torroella i descobrir el municipi amb l’audiovisual “Jo, el paisatge”.

I acabeu el dia gaudint del patrimoni natural i cultural de Palamós amb un recorregut pels seus camins de ronda, les seves cales, els seus carrers plens d’història i els seus espais d’interès, i amb un tast de la gastronomia marinera més autèntica, hereva de la tradició de la nostra gent de mar.

Lloc: Museu de la Pesca
Preu: Entrada gratuïta
Més informació: Servei d'Atenció al Visitant. Museu de la Pesca. 972 600 424 | infomuseu@palamos.cat

 

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    Costa Brava Girona Convention Bureu     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme