Vista mensual

Flat View
By Year
Vista Mensual
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Cercar

Visita guiada a la Gamba de Palamós amb tastet


calendar iconDimarts 04 Juliol 2017.  18:00 - 19:00 h


Visita guiada a la Gamba de PalamósLa Gamba de Palamós és un producte reconegut a tot el món. Els pescadors extreuen aquest crustaci (Aristeus antennatus) en els caladors propers al municipi, a més de 400 metres de profunditat, sobre el canó de la Fonera. És un recursos fràgil i valuós que, de forma pionera a la Mediterrània, s'ha començat a gestionar mitjançant un Pla de Gestió i la implementació d'una Marca de Garantia.

El Museu de la Pesca proposa, de la mà d'un pescador i guia experts del port, una  una visita guiada a l'interessant món de la gamba de Palamós. La visita a l'exposició permanent del Museu de la Pesca i a les Barques del Peix per saber com es pesca i com es gestiona, s'acompanya d'una visita a la llotja del peix per conèixer com es comercialitza a la subhasta. Finalment els visitants tastaran la gamba de Palamós a l'Espai del Peix mentres comparteixen els mètodes més adequats per cuinar la gamba, autèntic or vermell de la flota pesquera de Palamós.

Lloc: Museu de la Pesca | Moll Pesquer, s/n 17230 Palamós
Preu: 7 € | 5 € menors
Informació i reserves: Servei d'Atenció al Visitant. Museu de la Pesca. 972 600 424 | infomuseu@palamos.cat

 

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    Costa Brava Girona Convention Bureu     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme