Patrimoni local

Capella Carme exterior

La Capella del Carme, Espai d’Art i Patrimoni és un equipament cultural innovador amb una doble funció: porta d’entrada i d’interpretació del patrimoni local de Palamós i seu de l’Espai d’Art Ezequiel Torroella.

L’edifici, del segle XVIII, havia estat l'antiga capella de l’Hospital de Pobres, impulsat per Mossèn Miquel Costa i precursor de l’actual Hospital Comarcal de Palamós.

L’edifici s'ha reconvertit en la porta d’entrada del visitant al patrimoni local; un equipament que, a través de l'audiovisual "Jo, el paisatge" reivindica la geografia i la història singular de la població, elements que se conjuguen per atorgar a Palamós una identitat pròpia. Així, el Centre d’Interpretació del Patrimoni vol donar a conèixer, valoritzar i difondre el patrimoni històric, cultural i natural de la vila, d’acord amb el Pla Director de Patrimoni, aprovat per l’Ajuntament de Palamós. Un complement que reforça l’oferta temàtica del Museu de la Pesca.

Tot compartint equipament, l’Espai d’Art Ezequiel Torroella vol contribuir al foment de les arts plàstiques i al reconeixement de l’obra i figura del pintor Ezequiel Torroella a partir de l’exposició de part de la seva obra; una feina que es porta terme gràcies al llegat destinat a aquesta finalitat que va fer la seva esposa na Maria Forné Carreras.

Horario: Divendres i dissabtes, de 17 a 20 h. Diumenges, de 11 a 14 h. Tancat 1 i 6 de gener.
Preu: Gratuït

Condicions generals de participació

Cal inscripció prèvia a totes les activitats, excepte que s'especifiqui el contrari

En cas que l'activitat tingui preu, la inscripció serà efectiva una vegada efectuat el pagament

Per poder dur a terme les activitats, es necessiten un mínim i un màxim de participants

Els adults es faran responsables dels menors al seu càrrec en totes les activitats i tallers

En les activitats a l'exterior, cal portar roba adequada, crema protectora per al sol, gorra i aigua

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    Costa Brava Girona Convention Bureu     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme