Patrimoni surant

L'esforç de l'home per fabricar estructures que el permetessin moure's, treballar i transportar mercaderies sobre l'aigua ha deixat un extraordinari llegat d'embarcacions, que des del Museu de la Pesca volem estudiar, conservar i difondre per entendre, a través d'elles, les formes de treballar, pensar i viure de tot un territori.

Les embarcacions de pesca són mitjà de transport i plataforma de treball adaptades a un medi que no és propi de l'home. Representen la concreció d'una activitat econòmica de primer ordre i són la màxima expressió del treball, de la lluita i dels avenços dels pescadors per extreure les riqueses de la mar. A la Costa Brava, les embarcacions constitueixen un bé patrimonial ric i divers que cal donar a conèixer en el seu context i des de diferents perspectives i règims

A més, des del Museu de la Pesca es treballa activament en l'organització de festivals, trobades, cursos i tallers de restauració d'embarcacions tradicionals per apropar-les al públic i donar a conèixer aquest patrimoni.

Rafael, barca de mitjana

Rafael, barca de mitjana

Extensió flotant

Extensió flotant

Mostra surant en sec

Mostra surant en sec


Powered by JS Network Solutions