Actualitat MdP

veda arrossegament 2017A partir del 8 de gener, les 17 barques incloses en el pla de gestió de la gamba de Palamós comencen un  període de veda biològica que les mantindrà amarrades a port. Aquesta mesura, posada en marxa el 2013, està dirigida a reduir l’esforç sobre els caladors i sobre el recurs, especialment en un moment on la demanda és més baixa, per permetre fer una pesquera més sostenible.

Enguany, i de forma provisional a l’espera de la confirmació del Ministerio, les embarcacions es quedaran a port durant vuit setmanes consecutives. No tornaran a la feina fins al 9 de març.

A més, la resta d’embarcacions d’arrossegament se sumaran a la veda a partir del 6 de febrer, de manera que durant tot el mes de febrer, i fins al 8 de març, tot l’arrossegament de Palamós estarà paralitzat. Només pescaran les teranyines i els armelladers.

Aquesta reducció dràstica de captures afectarà al normal desenvolupament de la subhasta, que es veurà escurçada de forma significativa. Per aquest motiu l’oferta de visites guiades a la subhasta de la llotja de Palamós també es veurà afectada. 

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    Costa Brava Girona Convention Bureu     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme