Actualitat MdP

2foodtrippers bloggers espaidelpeixCom a resultat de l’acció de promoció del Patronat de Turisme Costa Brava, el passat 1 de desembre els bloggers americans Daryl i Mindi Hirsch, especialitzats en destinacions gastronòmiques, van visitar el port pesquer de Palamós per conèixer la vila, el producte pesquer i la cuina marinera arrelada al territori. Ara, han publicat el resultat de l'experiència gastronòmica al seu blog 2foodtrippers.

A l’Espai del Peix, Ramon Boquera va ser el mestre de cerimònies culinari a través del qual els bloggers van poder tastar la cuina marinera elaborada amb el peix de la llotja de Palamós: un suquet de pescadors, un pa amb tomàquet i anxoves o uns fideus rossejats. També van descobrir aspectes de la gastronomia marinera catalana, com ara beure del porró o la cuina de barca. La seva visita va incloure també una mirada a la subhasta i al mercat del peix, i una visita guiada al Museu de la Pesca.

Aquí trobareu el post: Experiencing Costa Brava’s Best Seafood in Palamos

I la seva versió a Youtube

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    Costa Brava Girona Convention Bureu     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme