Actualitat MdP

encesa 2La newsletter del Museu de la Pesca d’aquest mes de febrer ve farcida d’activitats i notícies d’interès. D’entre elles, destaquem el taller de cuina en família previst pel dissabte 4, la visita guiada a l’exposició permanent i a les Barques del Peix del pròxim 11 – que inclou la visita al bastiment de la ‘Gacela’, varat fora de l’aigua per manteniment – o el taller de contes infantils del dia 18, dedicat a l’obra ‘L’Anna parla amb els peixos’ de Magí Marcé.

També s’inclouen algunes notícies destacades d’aquest període, com la recent publicació al reconegut blog 2foodtrippers d’un vídeo sobre l’Espai del Peix, la veda total de la flota d’arrossegament de Palamós, que s’allargarà fins al 8 de març  - i que afectarà el programa regular d’activitats – o la notícia de les tasques de conservació de la Gacela, després de realitzar una espectacular operació de varada amb dues grues de gran tonatge.

I per últim, destaquem que malgrat la veda, l’Espai del Peix continuarà oferint els show-cookings de cuina marinera amb el peix de la llotja de Palamós – procedent de les flotes artesanal i d’encerclament – o els horaris d’obertura de la Capella del Carme, porta d’entrada al patrimoni local i Espai d’Art Ezequiel Torroella, on es pot visionar el documental ‘Jo, el paisatge’.

Podeu subscrivir-vos aquí a la newsletter del Museu de la Pesca per rebre al vostre correu totes les nostres novetats, activitats i actualitat.

Powered by JS Network Solutions