Actualitat MdP

Santa Elulalia. Catalunya al TravésEl port de Palamós acollirà els dies 8 i 9 d’abril els vaixells participants en la regata Catalunya al Través 2017. I en motiu de la celebració d’aquest esdeveniment, La goleta Far Barcelona, el quetx Ciutat Badalona, el cuter Raptus i el pailebot Santa Eulàlia, vaixells participants en la regata, obriran les seves portes i es podran visitar de forma gratuïta durant els dos dies.

Catalunya al Través és un programa d’activitats al voltant de l’experiència de la navegació que es desenvolupa en diversos ports de la costa catalana. Un grup d’una seixantena de grumets, d’entre 15 i 25 anys, s’embarquen per viatjar des de Palamós fins a Sant Carles de la Ràpita. Un projecte basat en l’aprenentatge mitjançant la navegació a vela dirigit a joves, amb o sense experiència prèvia de navegació, que potencia valors com el treball en equip, la disciplina, l’esforç i la responsabilitat.

En cadascuna de les escales de la regata, s’hi organitzaran activitats lúdiques i esportives obertes al públic familiar. A Palamós, els vaixells singulars, clàssics, que formen part del patrimoni marítim del país, obriran les seves portes dissabte 8 i diumenge 9 d’abril, de 10 a 14 i de 16 a 20 h. A bord, els visitaran descobriran tant la regata com el significat de la navegació a vela a través del coneixement d’aquests bastiments d’època, avui restaurats.

Tota una  experiència marinera que durant el tot el cap de setmana es podrà viure al moll de Palamós.

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    Costa Brava Girona Convention Bureu     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme            

Powered by JS Network Solutions