Documare

biblioteca documareBiblioteca i sala de consulta

A la biblioteca de Documare es poden consultar els fons documentals del centre de documentació, formats per més 11.000 referències, entre monografies, publicacions periòdiques, articles en paper i en format digital, literatura gris, cartes nàutiques, dossiers temàtics i material fotogràfic i audiovisual. Està ubicada a l'edifici del Tinglado, compartint instal·lacions i serveis amb el Museu de la Pesca.

És una biblioteca d'accés lliure per a professionals de la recerca, estudiants i públic general interessat en el mar i la pesca, així com als propis visitants del Museu de la Pesca i de les seves exposicions temporals. Compta amb 6 punts de treball ampliables a 12, en una atmosfera tranquil·la al bell mig del port de Palamós. Disposa de connexió Wi-Fi i un ordinador de consulta dels fons fotogràfic i audiovisual.

L'accés és lliure i gratuït durant els horaris d'obertura

Informació bibliogràfica

Oferim informació als usuaris, presencials o a distància (telèfon, mail...), sobre els fons documentals, i assistència en les consultes al centre de documentació. També s’elaboren, sota petició, bibliografies temàtiques i selecció de recursos especialitzats, rellevants i útils.

Assessorament

Servei d’assessorament en el procès de disseny i execució de notícies, informes i projectes d’investigació relacionats amb la temàtica marítima i pesquera, adreçat a professionals, investigadors i estudiants.

Estades de recerca

Documare posa a disposició les seves instal·lacions a tots aquells investigadors vinguts d’arreu del món que vulguin realitzar estades de recerca a Palamós per treballar sobre la pesca marítima i el sector pesquer. Ens avalen les estades que ja han realitzat estudiants procedents d’Argelia, Tunissia, Itàlia, França, Alemania, Veneçula o Xile. S’ofereix espai de treball, servei de wifi, assessorament i assistència en la cerca d’allotjament, contactes amb el sector pesquer local i acompanyament en el procès de recerca.

Consultes i suggeriments

Contacteu i envieu-nos les vostres consultes bibliogràfiques i documentals o suggeriments relacionats amb el servei. En beu rebreu la resposta.

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme