fbpx

Show-cooking de l'associació Amics del Museu de la Pesca


  Divendres 14 Juny 2019     20:00


balandra espai peixL'associació Amics del Museu de la Pesca ofereix un nou show-cooking de cuina marinera tradicional, una nova experiència gastronòmica per descobrir els productes pesquers de la llotja de Palamós a través de la cuina marinera tradicional.

L'activitat es composa d'una demostració de cuina en directe i la posterior degustació de diferents plats de peix, tot seguint receptes tradicionals d'arrel pescadora. L'objectiu és donar a conèixer una cuina popular, senzilla i econòmica i donar valor als productes pesquers del territori  menys coneguts ni cotitzats, pero igualment saborosos i nutritius. 

Tota la sessió s'acompanya de vi DO Empordà i cervesa Damm Inèdit.

L'Espai del Peix us anima a viure una experiència gastronòmica única i autèntica amb el patrimoni gastronòmic de la Costa Brava, en el marc incomparable del moll pesquer i vistes extraordinàries a la badia Palamós.


 Espai del Peix
 20 €. Pagament a la recepció del Museu de la Pesca 30' abans de començar l'activitat. Un cop iniciada no es permetrà l'entrada. Organitza l'Associació Amics del Museu de la Pesca
 Servei d'Atenció al Visitant. Museu de la Pesca. 972 600 424 | infomuseu@palamos.cat

 

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme