fbpx

Visita guiada a la subhasta del peix blau amb tastet


   Dimecres, 03 Agost 2022
   08:00


Una proposta per conèixer el peix blau del nostre litoral a través de la subhasta i el tast. 

Visita guiada per conèixer les espècies, els actors i el funcionament de la subhasta de peix blau que cada matí es porta a terme a la llotja de Palamós, acompanyada d'un tast de cuina marinera.

Ben aviat al matí, les embarcacions d'encerclament arriben a Palamós després d'una nit de pesca carregades de caixes de peix blau: sardina, anxova, verat, sorell... Ràpidament, aquell peix s'ha de subhastar perquè arribi en poques hores als mercats i al consumidor final. Amb aquesta visita, El Museu de la Pesca vol donar a conèixer les característiques de la pesquera de peix blau del nostre litoral, des que es pesca fins que es consumeix. A càrrec d'un pescador expert, recorrerem el moll, veurem les embarcacions, veurem la subhasta i acabem tastant aquest producte tan sa i nutritiu, fonament de la dieta mediterrània.    

Una experiència gastronòmica, pedagògica i cultural amb el peix blau de Palamós com a protagonista.

Reserva ara! →

Alerta d’al·lèrgens: No es recomana l'activitat en cas de patir al·lèrgies alimentàries causades pel peix i marisc. Les degustacions també poden contenir fruits secs, pa, farina de blat, pasta i arròs de manera recurrent.


  7 €. Menors de 16 anys, 3 €
  Espai del Peix. Lloc de trobada: (lloc de trobada davant del Museu de la Pesca
  Més informació: Servei d'Atenció al Visitant del Museu de la Pesca al 972 600 424  o bé per mail a infomuseu@palamos.cat

Museu de la Pesca

Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635