fbpx

Show cooking de cuina marinera a l'Espai del Peix


   Dijous, 08 Desembre 2022
   13:30


cinc sentit espai peix 2022

Experimenta la cuina del peix en una proposta gastronòmica singular, sensorial i atractiva; una cuina elaborada amb productes de la Confraria de Pescadors de Palamós maridats amb vi Perelada DO Empordà i cervesa Damm Inèdit.

Sessió de demostració i degustació on conèixer les espècies pesqueres més representatives de la llotja de Palamós, les tècniques amb què es pesquen i un seguit de receptes seleccionades per a cada ocasió per acabar degustant la cuina marinera tradicional del territori. 

L'activitat es duu a terme en una càlida atmosfera de l'Espai del Peix, amb les barques i la badia de Palamós com a escenari privilegiat per gaudir al detall dels sabors de la cuina marinera.

Avís: L'activitat només es realitzarà amb un mínim de participants inscrits. El dimecres abans rebreu un correu electrònic confirmant o anul·lant la celebració del show cooking. En cas d'anul·lació per part de l'organització, el reintegrament es farà automàticament.

Reserva ara


  25 €. Cal reserva prèvia. Es prega puntualitat. Un cop iniciada l'activitat no es permetrà l'entrada.
  Espai del Peix
  Més informació: Servei d'Atenció al Visitant del Museu de la Pesca al 972 600 424  o bé per mail a infomuseu@palamos.cat

Museu de la Pesca

Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635