fbpx

La mar de sentits. Un recorregut d'autodescoberta


   Dissabte, 04 Novembre 2023
   12:00


museus espais benestar 2023El projecte [Museus = Espais de benestar] promou aquests espais com actius de salut i benestar per a la població del Baix Empordà.

El dies 3, 4 i 5 de novembre, s’organitzaran diferents activitats als museus del Baix Empordà. Totes les activitats són gratuïtes i toquen temes amplis com poden ser recitals i concerts, visites guiades o tallers com dansateràpia, relacionats amb l’art o les emocions.

En aquesta línia, el Museu proposa una visita a l'equipament cultural del port de Palamós en un recorregut d'autodescoberta per treballar la consciència corporal i emocional a través d'activitats i propostes al voltant de les peces, els espais i els racons del museu.

El projecte ha estat ideat conjuntament pels diferents referents en benestar emocional i comunitari (RBEC) i tots els museus del Baix Empordà, amb la col·laboració de la Xarxa de Museus de les comarques de Girona.

Reserva ara →

 


  Activitat gratuïta
  Museu de la Pesca
  Més informació: Servei d'Atenció al Visitant del Museu de la Pesca al 972 600 424  o bé per mail a infomuseu@palamos.cat

Museu de la Pesca

Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635