fbpx

Jornada de portes obertes al Museu de la Pesca


   Diumenge, 05 Maig 2024
   10:30


Jornada de Portes Obertes al Museu de la Pesca

Cada primer diumenge de mes, tens l'oportunitat d'explorar l'exposició permanent del Museu de la Pesca sense cap cost d'entrada.

Endinsa't en les profunditats del passat, navega pel present i coneix el futur de la pesca i la cultura marítima de la Costa Brava; un patrimoni, tant tangible com immaterial, que dota de caràcter a aquest territori.

Aprofita també per visitar l'exposició MedFoto 2023, una mostra de les imatges guanyadores i finalistes del prestigiós concurs de fotografia de la Mediterrània.

Amplia la teva experiència sorprenent-te amb el patrimoni natural i cultural de Palamós: explora els camins de ronda, descobreix les cales recòndites, passeja pels carrers impregnats d'història i explora els diversos punts d'interès de la ciutat. I, per descomptat, no pots deixar de degustar la gastronomia local i la cuina marinera més autèntica, heretada de la rica tradició dels nostres homes de mar.

L'horari d'obertura és de 10:30 a 14:00 i de 16:00 a 19:00.


  Entrada gratuïta a l'exposició permanent
  Museu de la Pesca
  Més informació: Servei d'Atenció al Visitant del Museu de la Pesca al 972 600 424  o bé per mail a infomuseu@palamos.cat

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada