fbpx

Show cooking amb els cinc sentits a l'Espai del Peix


   Dissabte, 01 Juny 2024
   20:00


cinc sentit espai peix 2022

Aquesta experiència gastronòmica i sensorial de deliciosa cuina marinera està confeccionada amb peix fresc de la Confraria de Pescadors de Palamós, i s'acompanya per vins de la DO Empordà Perelada i la cervesa Inèdit de Damm.

Durant la sessió de demostració i degustació, s'estimulen els sentits amb cinc tastos que incorporen espècies marines variades, tot acompanyat de vins seleccionats. Fa viure una experiència multisensorial única: sabors que satisfaran el paladar, textures que es fonen al tacte, aromes que captivaran l'olfacte, sons que complementaran l'oïda i presentacions que capturaran la vista.

L'objectiu d'aquesta experiència és doble: donar a conèixer les espècies pesqueres locals i les tècniques de pesca utilitzades i difondre el llagat gastronòmic de la gent de mar.

Avís: L'activitat només es realitzarà amb un mínim de participants inscrits. El dimecres abans rebreu un correu electrònic confirmant o anul·lant la celebració del show-cooking. En cas d'anul·lació per part de l'organització, el reintegrament es farà automàticament.

Reserva ara


  29 €. Cal reserva prèvia. Es prega puntualitat. Un cop iniciada l'activitat no es permetrà l'entrada.
  Espai del Peix
  Més informació: Servei d'Atenció al Visitant del Museu de la Pesca al 972 600 424  o bé per mail a infomuseu@palamos.cat

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada