fbpx

Jornada de portes obertes a l'exposició permanent


   Diumenge, 07 Febrer 2016
   10:00


exposicio permanent entrada gratuitaCom cada primer diumenge de mes, el Museu de la Pesca obre les portes de la seva exposició permanent amb l’entrada gratuïta.

L’exposició és una mostra de la històrica relació de l’home amb el mar. Al llarg del recorregut podreu descobrir el passat, el present i el futur d’un ofici, el de pescador, que es troba en l’origen de la singularitat i el caràcter de la Costa Brava.

Aprofiteu aquest dia no només per gaudir del Carnestoltes de Palamós, sinó per experimentar la bellesa del patrimoni de Palamós amb dues propostes culturals més: la visita guiada al Castell de Sant Esteve de la Fosca, un dels indrets més emblemàtics de la vila; i la visita a la Capella del Carme. Espai d’Art i Patrimoni on podreu contemplar l’exposició d’obres d’Ezequiel Torroella i descobrir el municipi amb l’audiovisual “Jo, el paisatge”.

I acabeu el dia amb un recorregut pels seus camins de ronda, les seves cales, els seus carrers plens d’història i els seus espais d’interès, i amb un tast de la gastronomia marinera més autèntica, hereva de la tradició de la nostra gent de mar.


 Entrada gratuïta
  Museu de la Pesca | Moll Pesquer, s/n 17230 Palamós
  972 600 424 | infomuseu@palamos.cat

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada