fbpx

Imatges que fan parlar: 'Postals de Palamós',


   Divendres, 12 Febrer 2016
   19:00


imatges postalsDarrera sessió del cicle 'Imatges que fan parlar' dins del programa d'activitats de caire etnogràfic "Memòria Viva", impulsat pel Museu de la Pesca. En aquesta darrera sessió intentarem documentar amb el record i el testimoni dels assistens les imatges transmeses per un bon grapat de postals de Palamós.

Les postals han estat sovint els records que els viatgers s'enduen del destí que han visitat, i per això solen mostrar els espais i les escenes més singulars i definitòries del territori. Les postals són, a més, un excel·lent repositori que ens poden ajudar a documentar la història de la vila de Palamós. La feina de recol·lecció i catalogació d'aquestes imatges es vol completar, ara, amb la informació que permet documentar les escenes, els personatges i els indrets que s'hi veuen. Tot plegat, ajudarà a enriquir el fons fotogràfic del Museu de la Pesca per perquè sigui més últil i valuós per a la ciutadania.

Aquesta sessió tanca el cicle de documentació d'imatges d'enguany, el qual ha fet un recorregut històric i memorial a les transformacions del port palamosí i els camins de ronda i l'arquitectura popular de la costa. El cicle Memòria Viva continuarà el 15 d'abril amb una sessió de Converses de Taverna dedicades a les històries i experiències de naufragis.


  Gratuït.
  Museu de la Pesca. Moll Pesquer, s/n. Palamós
  Més informació: Servei d'Atenció al Visitant del Museu de la Pesca al 972 600 424  o bé per mail a infomuseu@palamos.cat

Museu de la Pesca
Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | iAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
G-17752635

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada