fbpx

Curs de Restauració i Manteniment d'Embarcacions de Fusta


   Dissabte, 09 Abril 2016
   09:00


curs restauracio 2016La 5a edició del Curs de Restauració i Manteniment d'Embarcacions de Fusta està organitzada pel Museu de la Pesca, l'Ajuntament de Palamós i la Càtedra d'Estudis Marítims. Es duu a terme durant 4 dissabtes consecutius entre els dies 2 i 23 d'abril, amb l'objectiu d'apropar les pràctiques i les tasques més habituals dels mestres d’aixa a aquelles persones interessades en les embarcacions tradicionals i l’ofici de fer, reparar i mantenir embarcacions. 

El curs s'executarà a la drassana tradicional Pint Fust, situada al port de Palamós, amb les eines i la maquinària adequada per al desenvolupament de les tasques programades.

El curs està adreçat a un número màxim de dotze alumnes, majors d’edat, interessats en la construcció naval, la navegació tradicional i la recuperació de la nostra cultura marinera. El contingut de les sessions contemplen una part teòrica però sobretot pràctica en la manipulació d’eines i materials emprats pels mestres d’aixa en la construcció de bastiments tradicionals, tot familiaritzant-los amb un vocabulari ric i propi que també cal valorar i conservar. 


  Places exhaurides
  Drassana Pin Fust. 17230 Palamós
  Més informació: Servei d'Atenció al Visitant del Museu de la Pesca al 972 600 424  o bé per mail a infomuseu@palamos.cat

Museu de la Pesca
Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | iAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
G-17752635

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada