fbpx

Jornada de portes obertes a l'exposició permanent del Museu de la Pesca


   Diumenge, 01 Maig 2016
   10:00


exposicio permanent entrada gratuitaCom cada primer diumenge de mes, el Museu de la Pesca obre les portes de la seva exposició permanent amb l’entrada gratuïta.

L’exposició és una mostra de la històrica relació de l’home amb el mar. Al llarg del recorregut podreu descobrir el passat, el present i el futur d’un ofici, el de pescador, que es troba en l’origen de la singularitat i el caràcter de la Costa Brava.

Aprofiteu aquest dia no només per gaudir de Palamós, sinó per experimentar la bellesa del patrimoni de Palamós amb la visita a la Capella del Carme. Espai d’Art i Patrimoni on podreu contemplar l’exposició d’obres d’Ezequiel Torroella i descobrir el municipi amb l’audiovisual “Jo, el paisatge”.

I acabeu el dia amb un recorregut pels seus camins de ronda, les seves cales, els seus carrers plens d’història i els seus espais d’interès, i amb un tast de la gastronomia marinera més autèntica, hereva de la tradició de la nostra gent de mar.


  Museu de la Pesca | Moll Pesquer, s/n 17230 Palamós
  Entrada gratuïta
  Més informació: Servei d'Atenció al Visitant del Museu de la Pesca al 972 600 424  o bé per mail a infomuseu@palamos.cat

Museu de la Pesca

Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635