fbpx

Què és Memòria Viva?

La voluntat de recuperar la memòria oral del món de la mar ha dut el Museu de la Pesca a entrevistar persones relacionades amb la vida marítima de la Costa Brava. No només ha estat un gran plaer, també ha esdevingut una font inesgotable de coneixement, un patrimoni que malauradament té la fragilitat que li confereix la seva naturalesa.

El Museu de la Pesca treballa per identificar, documentar i dotar de valor el patrimoni immaterial, no només enregistrant-lo i preservar-lo per a les generacions futures, sinó també difonent-lo i retornant-lo a la societat en forma d'activitats.

Memòria Viva és un programa amb tres activitats distintes: Converses de Taverna, diàlegs amb la gent de mar; Imatges que fan parlar, per a la descoberta dels fons fotogràfics; i Mestres dels fogons, una aproximació a la cuina marinera del nostre territori.

Enguany, sumem l'activitat Experts a bord, per donar una nova mirada des de l'experiència de les tripulacions a les Barques del Peix.

Descarrega el programa →

 

Activitats de Memòria Viva

 

Amb el suport

 
                logo ports  cat M P 

Museu de la Pesca
Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | iAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
G-17752635

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada