fbpx

Imatges que fan parlar. Museu de la PescaDescoberta dels fons fotogràfics

Una fotografia recull una gran quantitat d'informació i genera un seguit de preguntes. Qui són els que hi surten? De quan és? On és...?

Disposem d'imatges que, gràcies al públic, ens permetran documentar millor la nostra memòria històrica. El Museu de la Pesca convida a una trobada on les fotografies antigues ens parlen, ens revelen la seva història i ens resolen dubtes gràcies a les aportacions de tots els assistents.

Ajuda'ns a rescatar de la memòria les imatges del nostre passat.

Edició 2021-2022 d'Imatges que fan parlar

Escenes del port de Palamós

Divendres 15 d’octubre de 2021 | 19 h | Museu de la Pesca
A partir d’imatges seleccionades del fons fotogràfic del Museu de la Pesca i amb l’ajuda del públic assistent, identificarem i documentarem embarcacions emblemàtiques de la flota pesquera del port de Palamós en actiu durant les darreres dècades i escenaris del port comercial i de mercaderies.
 

La mar de dones

Divendres 19 de novembre de 2021 | 19 h | Museu de la Pesca
Posem en valor la perspectiva de gènere i el paper de la dona en el món del mar i la pesca a partir de la identificació i la documentació d’un conjunt de fotografies procedents del fons fotogràfic del Museu de la Pesca i d’altres aportacions per la cooperativa "La Mar de Dones".
 

El Palamós d’abans

Divendres 17 de desembre de 2021 | 19 h | Museu de la Pesca
La façana marítima de Palamós ha experimentat canvis molt importants amb la transformació del teixit econòmic i social del municipi. Identificarem aquests canvis urbanístics i arquitectònics i posarem en valor alguns elements que, tot mantenint-se intactes, ens connectem amb el passat més llunyà.

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

compromis qualiat turistica     producte emporda     Costa Brava Convention Bureau    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell