fbpx

El Palamós antic en temps de Barba-rossaEl 7 d'octubre de 1543 l'estol enviat pel temut corsari Barba-rossa va entrar a Palamós a sang i foc. L'atac va marcar un abans i un després per a la història de la vila per la seva crueltat i violència, recollides pel testimoni del notari Antic Brugarol.

475 anys després el Museu de la Pesca us proposa una visita pel nucli antic de la vila de Palamós per reviure l'atac dels pirates, passar pels espais que trepitjaren els assaltants, parlar de la vida quotidiana al segle XVI i interpretar el significat de la pirateria i el corsarisme, conceptes allunyats de la mirada cinematogràfica a la que estem acostumats. Serà una viatge a un dels capítols més tràgics i transcedents del Palamós antic.

Condicions generals de participació

Pel bon desenvolupament de l'activitat, es prega puntualitat als participants.
Cal inscripció prèvia a totes les activitats, excepte que s'especifiqui el contrari.
Les reserves per a grups s'han de realitzar amb 15 dies d'antelació a la data de l'activitat. La inscripció serà efectiva un cop efectuat el pagament (si s'escau)
Les activitats requereixen un mínim i poden tenir un màxim de participants.
Els adults es faran responsables dels menors al seu càrrec en totes les activitats i tallers.
Només es retornarà l'import de l'activitat 24 hores abans de l'inici.
Més informació sobre condicions i reserves d'activitat, adreceu-vos al Servei d'Atenció al Visitat del Museu de la Pesca en horari d'atenció al públic. Consulteu horaris aquí
 
972 600 424
infomuseu@palamos.cat

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme        

  

logodepartamentcultura