fbpx

Cuina dels ibers i romans a l'Espai del Peix

Show cooking de cuina històrica amb peix de la Confraria de Pescadors de Palamós i degustació de plats maridats amb vi DO Empordà i cervesa Damm Inèdit.

Participa en aquest viatge gastronòmic a la història de la cuina del peix del nostre territori.

El peix ha format part de la dieta quotidiana de tots els pobles i cultures, des dels ibers, passant per grecs i romans. Els nostres avantpassats en van llegar un patrimoni gastronòmic ric i autèntic, que avui recuperem a partir de les restes arqueològiques, de la iconografia i, sobretot, de les fonts clàssiques. Sabeu que ibers i romans ja eren grans menjadors de peix, que els coneixien i els cuinaven?

La sessió de demostració i degustació se centra en la història de la cuina i en les cuines amb història, tot proposant interpretacions de receptes del període clàssic.

  Dijous
  20 h
  20 €

Condicions generals de participació

Cal inscripció prèvia a totes les activitats, excepte que s'especifiqui el contrari.
Les reserves per a grups s'han de realitzar amb 15 dies d'antelació a la data de l'activitat. La inscripció serà efectiva un cop efectuat el pagament (si s'escau)
Les activitats requereixen un mínim i poden tenir un màxim de participants.
Les activitats s'ofereixen en català, castellà, anglès, francès i alemany.
Els adults es faran responsables dels menors al seu càrrec en totes les activitats i tallers.
Més informació sobre condicions i reserves d'activitat, adreceu-vos al Servei d'Atenció al Visitat del Museu de la Pesca en horari d'atenció al públic. Consulteu horaris aquí
 
972 600 424
infomuseu@palamos.cat

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme