fbpx

tallercuinadegustacioViu una nova experiència gastronòmica i culinària a l'Espai del Peix amb un circuit complet al món del peix, des que es comercialitza a la llotja fins que el degustem a la nostra taula.

Participa en tots els passos que duen el peix del mercat al plat. Visitarem el mercat de la llotja del peix de Palamós per comprovar la gran diversitat, quantitat i riquesa de producte que s'hi pot trobar. Triarem, comprarem i pujarem a l'Espai del Peix per participar en un taller i cuinar-lo seguint el receptari tradicional del pescadors palamosins, autèntics experts de la cuina marinera i els millors coneixedors dels productes del mar.

Finalment seurem plegats per degustar el resultat del nostre treball i aprenentatge, tot maridat amb vi DO Empordà Perelada i cervesa Damm Inèdit.

   Alerta d’al·lèrgens: No es recomana l'activitat en cas de patir al·lèrgies alimentàries causades pel peix i marisc. Les degustacions també poden contenir fruits secs, pa, farina de blat, pasta i arròs de manera recurrent.

Condicions generals de participació

Pel bon desenvolupament de l'activitat, es prega puntualitat als participants.
Cal inscripció prèvia a totes les activitats, excepte que s'especifiqui el contrari.
Les reserves per a grups s'han de realitzar amb 15 dies d'antelació a la data de l'activitat. La inscripció serà efectiva un cop efectuat el pagament (si s'escau)
Les activitats requereixen un mínim i poden tenir un màxim de participants.
Els adults es faran responsables dels menors al seu càrrec en totes les activitats i tallers.
Només es retornarà l'import de l'activitat 24 hores abans de l'inici.
Més informació sobre condicions i reserves d'activitat, adreceu-vos al Servei d'Atenció al Visitat del Museu de la Pesca en horari d'atenció al públic. Consulteu horaris aquí
 
972 600 424
infomuseu@palamos.cat

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme        

  

logodepartamentcultura