fbpx

El Museu de la Pesca ha dissenyat un programa pedagògic per divulgar entre tota la comunitat educativa la cultura marítima i pesquera de la Mediterrània. A través de les activitats que us proposem, els alumnes poden descobrir les tradicions, els coneixements, la cuina i les habilitats dels pescadors, així com la riquesa de tot un patrimoni natural i cultural.

Viu la Mar. Curs 2023-2024

 

Equipaments educatius del Museu de la Pesca

Exposició permanent, única a la Mediterrània, que parla del passat, el present i el futur de la pesca marítima

Les Barques del Peix, extensió surant de l'exposició permanent amb dues embarcacions de pesca: la "Gacela", d’arrossegament, i l'"Estrella Polar", d’encerclament

Espai del Peix. Un centre d’interpretació del peix fresc, aula gastronòmica de la cuina marinera i mirador per observar la subhasta del peix en directe.

Documare: centre de documentació de la pesca i el mar, el més gran servei d'informació i documentació de la realitat marítima i pesquera del país.

El "Rafael", embarcació tradicional construïda el 1915 i aparellada amb vela llatina.

I tot això en el marc incomparable del port de Palamós, espai viu i actiu, escenari de diferents activitats econòmiques, lúdiques i culturals relacionades amb el món del mar.

Amb aquest programa el Museu de la Pesca ofereix un conjunt d’activitats per a les escoles, els instituts i altres col·lectius interessats; un patrimoni cultural i natural que cal conèixer i valorar.

 


 

El programa Viu la Mar compta amb el supot del Programa Indika de la Diputació de Girona. Consulteu les activitats adherides al programa.

indika

+ Informació i reserves

Museu de la Pesca. Servei d'Atenció al Visitant
Moll Pesquer, s/n 17230 Palamós
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | 972 600 424

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada