fbpx

interior museu 2019Dilluns 4 de febrer comencen les obres de millora i actualització de l’exposició permanent del Museu de la Pesca. Per aquest motiu, aquesta romandrà tancada del dilluns 4 fins el dijous 7 de febrer.

Les tasques de millora se centren en la millora de l’àmbit 1 de l’exposició, dedicada als peixos de la Mediterrània, amb el canvi i actualització dels suports museogràfics. També s’aprofitarà el tancament per intervenir sobre altres zones de l’exposició que més noten el pas dels d’any d’ençà de l’obertura el juny del 2002. Està previst aquesta intervenció estiguin enllestides a finals de setmana i que divendres  8 de febrer el Museu de la Pesca obri la seva exposició permanent amb normalitat.

Aquesta aturada se suma a la de la Capella del Carme, que per motius de manteniment i de preparació d’una nova exposició temporal, romandrà també tancada durant tot el mes de febrer.

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme