fbpx

El Museu de la Pesca ha rebut, de nou, el distintiu del Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà. Per segona vegada, s’han premiat l’esforç de promoció d'un turisme inclusiu, validat per una empresa especialitzada en accessibilitat turística. 

En un acte celebrat el 31 de maig, es va fer entrega d’un diploma de reconeixement i dels adhesius referent al tipus de discapacitat al que hagin adaptat la seva oferta. En concret, són els distintius que corresponen a la discapacitat visual, auditiva, usuaris de cadira de rodes, mobilitat reduïda i necessitats especials per a famílies. 

El Baix Empordà ha fet una aposta clara per oferir espais públics i privats accessibles, com són oficines de turisme, espais naturals, recursos culturals, empreses d’allotjament, restaurants, empreses de turisme actiu, etc. Els destinataris finals són turistes, visitants i totes aquelles persones que tenen algun tipus de discapacitat (física o motriu, sensorial o intel·lectual), mobilitat reduïda o necessitats especials.

Museu de la Pesca

Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635