fbpx

La novena edició de "Nadal al Museu" omple d’activitats els museus de la Xarxa de Museus de les comarques de Girona.

Com ja és tradició als museus gironins, entre el 6 de desembre i el 7 de gener els museus ofereixen un munt d’activitats lúdiques als seus visitants. Amb el lema: "Visita’ns amb la teva família i vine a descobrir la màgia de Nadal als Museus!", els més petits passaran bones estones d’oci mentre aprenen un munt de coses sobre el patrimoni i les tradicions locals.  

Al Museu de la Pesca, els joves i adults rebran un llibret amb jocs per conèixer a fons l'exposició permanent, reptes i preguntes que estimularan el coneixement de les peces que conformen la col·lecció i l'interès pel món del mar, dels peixos que l'habiten i de la manera de pescar-los i consumir-los. A més, tots els participants tindran un premi!

Nadal al Museu

Els 26 museus que integren la Xarxa de Museus de les comarques gironines són de temàtiques variades, com ara la història, el cinema, el joc, l’artesania, l’arqueologia, l’etnologia, el medi natural, el mar, la tecnologia, l’art... i estan distribuïts per tot el territori gironí. 

La campanya s'ha fet com a projecte educatiu i de cocreació amb els alumnes de 1r de batxillerat artístic de l'INS Santiago Sobrequés de Girona, els quals han ideat i creat el cartell, han ideat i dissenyat també un llibre-joc personalitzat per cada un dels 26 museus de la Xarxa, i finalment, han dissenyat un obsequi pels infants participants (10 models diferents de xapes). 

Així doncs, els materials de la campanya conjunta adreçats als infants que visitin les col·leccions permanents dels museus de les comarques de Girona amb la seva família, han estat ideats i elaborats pels mateixos alumnes.  
 

Tota la programació d’activitats de Nadal dels 26 museus de la Xarxa de Museus de les comarques de Girona la trobareu en el web www.nadalalmuseu.com. Al web també hi ha disponible pel públic infantil i jove, un munt de tallers en línia vinculats al patrimoni dels museus. A més, l’esdeveniment també serà present a les xarxes socials amb el hashtag #NadalalMuseu.

 

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada