fbpx

audioguies

A partir del divendres 25 de setembre, el Museu de la Pesca posarà a disposició dels visitants les noves audioguies per seguir les explicacions sobre la subhasta del peix de la llotja de Palamós. És la primera vegada a Catalunya que s’adopta aquesta tecnologia per descobrir el patrimoni marítim i pesquer de forma més autònoma i segura.

A través de la descàrrega d’una aplicació al mòbil a través d’un codi QR imprès en una targeta biodegradable (se n’han fet 10.000 unitats), el visitant tindrà a la seva disposició deu pistes en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) per conèixer l’espai, els protagonistes i els procediments de la primera venda del peix a Palamós. L’audioguia també inclou mesures d’accessibilitat per facilitar la descàrrega a persones invidents o sordmudes. També s’oferirà a aquells visitants que ho requereixin, auriculars gratuïts per poder connectar al mòbil.

Les visites guiades a la subhasta es duen a terme tots els divendres no festius, en horari de 16.30, 17.00 i 17.30 h, amb una durada de 30 minuts per visita. El preu és d'1,5 €.

Projecte finançat íntegrament pel GALP de la Costa Brava

Aquest projecte amb un import total de 14.500 €, ha estat finançat íntegrament mitjançant una línia de subvenció del Grup d’Acció Local Pesquer de la Costa Brava (GALP), que compta amb la participació del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya; i la Unió Europea, mitjançant el Fons Europeu Marítim i de la Pesca.

El Museu de la Pesca està estudiant la possibilitat d’aplicar progressivament aquest sistema d'audioguies en altres espais museístics o patrimonials del municipi.

Museu de la Pesca
Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | iAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
G-17752635

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada