fbpx

Dimecres 30 de novembre, la Càtedra d’Estudis Marítims (Universitat de Girona - Ajuntament de Palamós) inaugura a l'Espai del Peix de Palamós (18 h) el curs acadèmic 2022-2023. La conferència inaugural anirà a càrrec de l'Elsa Lloret, tècnica d’Innovació del Programa Qualitat i tecnologia alimentàries a l'IRTA Monells, sota el títol "Conservació i envasament de peix i marisc"

La conferència de la Sra. Elsa Lloret tindrà per objectiu explicar quins són els principals factors que causen la pèrdua de frescor dels productes de la pesca i com es pot retardar mitjançant les diferents tecnologies de conservació existents per allargar-ne la vida útil, garantint un producte de qualitat i segur. Es presentaran alguns dels resultats obtinguts en activitats i projectes de recerca en que s’ha treballat amb aquestes tecnologies des de l’Àrea de Qualitat i Tecnologia Alimentàries de l’IRTA-Monells.

22 anys d'extensió universitària a Palamós

Enguany la CEM enceta el seu vint-i-dosè curs acadèmic des que l’any 2000 s'inaugurà a Palamós com una extensió al territori de la Universitat de Girona per fomentar i divulgar la recerca. En les conferències inaugurals han participat científics, gestors i personalitats de disciplines molt variades, tot constatant l’interès de la Càtedra per abordar la realitat del litoral des de diferents perspectives: biologia, ecologia, economia, geografia, història, filologia, la tecnologia, la indústria alimentària, la gastronomia o la política.

Museu de la Pesca

Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635