fbpx

mardecanvisbanner

Dilluns 8 de juny celebrem el Dia Mundial dels Oceans, una iniciativa per posar en relleu la importància de mars i oceans en la supervivència i en el benestar de les societats humanes; un dia per celebrar, rememorar i també advertir dels reptes i riscos que pateix el mar a tot el planeta.

Aquest mateix dia, es presenta en línia l'informe "Un mar de canvis. Recomanacions per a una gestió sostenible del medi marí i costaner", redactat pel Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS). L'informe conté recomanacions per fer compatibles la conservació del medi marí i l’activitat socioeconòmica, en la línia del que promou l’Agenda 2030 de Nacions Unides i, en particular, l’ODS 14 dedicat a l’àmbit marí. Podeu llegir l'informe seguint aquest enllaç.  

L'acte de presentació anirà acompanyat d'un debat on participaran representants polítics i de diferents àmbits vinculats al medi marí, entre els quals hi ha Miquel Martí, director del Museu de la Pesca. 

Inscriviu-vos per participar en el debat, que se celebrarà en el canal de Youtube d'Exteriors de la Generalitat de Catalunya.

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

compromis qualiat turistica     producte emporda     Costa Brava Convention Bureau    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell