fbpx

De cara als primers mesos de 2024, llancem el programa "Des-connecta amb el Museu de la Pesca", que vol connectar amb nous públics que no són participants habituals de les activitats regulars del museu i de l'Espai del Peix, i fer-ho a través de la cultura marinera de casa nostra, la mar, la pesca, la literatura marítima i les degustacions de producte local.

La nova proposta cultural i gastronòmica compagina la voluntat que el participant sigui conscient de l’entorn cultural i, alhora, capaç de desconnectar del seu dia a dia per gaudir d’una estona diferent en l'entorn immillorable de l’Espai del Peix, amb vistes al Port de Palamós i la badia.

Com a primícia, i abans de les Festes de Nadal, ja es poden reservar dues de les activitats que pengen del programa Des-connecta:

 

Art&Vi

Aquesta activitat incideix en transmetre els valors de la mar i de la pesca a través de l’Art. Sense tenir coneixements previs, el públic gaudirà de pintar una tela en un escenari privilegiat com és el Port de Palamós. I entre pinzellada i pinzellada, l'art es maridarà amb una degustació de vins de casa nostra. La combinació d’Art&Vi és l’essència que farà "des-connectar" el públic amb el Museu. 

La primera sessió està prevista pel dissabte 20 de gener, a les 17 h, i serà conduïda per l'artista i pescador Lluís Rodríguez. Es duran a terme dues sessions més, al febrer i març, a l’Espai del Peix. El preu és de 18 € per sessió, que inclou tot el material i el maridatge.

Reserva ara →

 

Degustacions Literàries 

Les degustacions literàries es duran a terme de manera trimestral amb l'objectiu de combinar la literatura d'avantguarda amb la gastronomia marinera. Està pensada com una altra manera de desconnectar fent allò que més agrada, com és gaudir de la literatura i del menjar, a partir de la degustació de tapes de cuina marinera i de la conversa amb autors i autores seleccionades per a cada ocasió.

L'activitat començarà amb la participació de Regina Rodríguez Sirvent, autora de Les calces al sol, el llibre més venut durant la diada de Sant Jordi 2023. Si bé bona part de la història passa als Estats Units, el llibre fa diverses mencions a Palamós, a les barraques de S’Alguer i les seves xefles, el carnaval i a la festa major. Un motiu de pes perquè la Regina sigui la primera amfitriona d’aquesta activitat, Degustacions Literàries.

Reserva ara →

  

Regala desconnectar

La reserva d'activitats ja està disponible al web del Museu de la Pesca. També es poden comprar físicament al museu de dimarts a diumenge en horari d'obertura de l'equipament, on es podran obtenir vals-regal.

Sens dubte, és una opció molt suculenta a tenir en compte per regalar aquest Nadal.

Compra ara!

Museu de la Pesca

Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635