fbpx

El pròxim dilluns 23 d'octubre (11 h), es presenta a l'Espai del Peix l'informe "Estudi tècnic de l’oferta de peix a la restauració comercial del Baix Empordà".

Aquest és una recerca impulsada per la Fundació Promediterrània i executada pel grup de recerca liderat pel Dr. Francesc Fusté, del departament d'Empresa de la Universitat de Girona, amb el suport del GALP Costa Brava

L'estudi està orientat a conèixer la presència del peix en l'oferta de cartes i menús dels restaurants de diferents municipis del Baix Empordà. Entre març i juny de 2023 s'ha analitzat l’oferta gastronòmica de 75 restaurants i s'han dut a terme 33 entrevistes a restauradors de la comarca. Els resultats fan una radiografia de la freqüència i el tipus de peix present en l'oferta gastronòmica, la tipologia de cuina predominant, l'origen dels productes, els perfils dels negocis i el perfil dels consumidors. Les dades i conclusions de l'estudi poden ser d'utilitat per establir noves estratègies de promoció dels productes pesquers de proximitat, veure oportunitats de creixement i aspectes que cal millorar en la difusió dels valors del peix fresc. 

Aquest estudi ha estat una acció finançada pel Fons Europeu Marítim, de la Pesca i l'Aqüicultura a través de la convocatòria dels ajuts GALP 2023. 

Descarrega el document

Museu de la Pesca
Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | iAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
G-17752635

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super