fbpx

La Fundació Promediterrània obre un procediment selectiu per la contractació laboral temporal d'un/una coordinador/a del projecte “Gastronomia Blava”, sol·licitat al Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava per executar-se dins de l’exercici 2022.

Gastronomia Blava vol contribuir a estendre i enfortir  el coneixement del peix desembarcat a la Costa Brava entre el sector de la restauració professional. L'objectiu és potenciar el consum de peix de proximitat pescat de forma sostenible, tot creant sinergies entre el sector pesquer local, els distribuïdors, el mercat i la restauració professional. Per això, es compaginaran les campanyes de promoció de consum de peix de proximitat adreçades a la restauració amb accions tipus workshop, seminaris, entrevistes i assessoraments per part de l'Espai del Peix als professionals de la cuina i la restauració.

Data d'obertura de la convocatòria: 06/03/2022
Data límit de presentació d'instàncies: 26/03/2022

Descarrega les bases de la convocatòria

Descarrega el model d'instància

Les instàncies, junt amb la documentació acreditativa i justificativa, s'haurà d'entregar al Museu de la Pesca (Moll pesquer s/n, a Palamós) de dimarts a diumenge de 10 a 13.30 h,

30 de març de 2022: Llistat final d'admesos

30 de març de 2022: Resultats finals del procés de selecció

Museu de la Pesca
Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | iAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
G-17752635

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada