fbpx

joandomenec iec

El catedràtic d'Ecologia de la Universitat de Barcelona Joandomènec Ros ha fet donació al Museu de la Pesca d'una part de la seva biblioteca. Són un conjunt de llibres i revistes relacionades amb la temàtica del mar i la pesca, que passaran a integrar-se en els fons documentals de Documare: centre de documentació de la Pesca i el Mar, ubicat a l'edifici del Tingaldo.

Joandomènec Ros és una persona molt reconeguda en l'àmbit de la ciència i la cultura catalana. Especialista en biologia i ecologia de les comunitats bentòniques marines, ha estat també un gran activista en la defensa i conservació de la natura. Actualment és president de l'Institut d'Estudis Catalans i rector de la Universitat Catalana d'Estiu. L'any 2006 rebé la Medalla Narcís Monturiol al mèrit científic i tecnològic de la Generalitat de Catalunya i el 2016 la Creu de Sant Jordi.

La documentació donada pel Dr. Ros serà catalogada ben aviat i posada a disposició dels investigadors i usuaris del centre de documentació Documare.

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

compromis qualiat turistica     producte emporda     Costa Brava Convention Bureau    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell