fbpx

La Càtedra d'Estudis Marítims, en col·laboració amb el Campus d'Alimentació i Gastronomia de la UdG i l'Unió de Consumidors de Catalunya, organitza el dilluns 19 de juny a partir de les 9 del matí, una jornada sota el títol: 

Catalunya i els seus recursos pesquers: innovació, sostenibilitat i consum de proximitat.

L'objectiu de la jornada entaular un debat entre la cadena de valor del peix, la ciència i l'administració sobre les noves tendències en l'àmbit de la comercialització dels productes pesquers de proximitat i la necessitat d'estimular la recerca, la innovació i el desenvolupament de nous productes i nous mercats, de cara a trobar nous perfils de consumidors i adaptar-se a les conseqüències del canvi climàtic en la pesca.

Una jornada adreçada a tots els agents participants en la cadena de valor del peix, investigadors, administració i societat civil.

En la jornada participaran el Museu de la Pesca, el GALP Costa Brava, l'ICATMAR (ICM-CSIC), la Confraria de Pescadors de Palamós, l'Unió de Consumidors de Catalunya i la Generalitat de Catalunya.

Inscriviu-vos al següent enllaç: https://bit.ly/3MHYfEW. Per fer-ho caldrà donar-vos d'alta a la plataforma InnovaGirona.

Consulta el programa →

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada