fbpx

Diumenge 25 de juliol s'estrena a TV3 (20.15 h) "La mar de bé", el nou programa d'entreteniment i divulgació que vol donar prestigi al peix de llotja i a la feina del pescador, tot  oferint una visió optimista de l'ofici i mostrant tota la seva riquesa cultural. Conduït pel xef Quim Casellas,  els espectadors experimentaran el fet de ser pescador al segle XXI, la passió per l'ofici i els reptes de treballar a la mar.

Podeu trobar tota la informació del programa, capítols i horaris d'emissió al web lamardebe.net

"La mar de bé" està dirigit per Lluís Moreno, és una producció associada de Televisió de Catalunya amb la productora Arkham Studio i la col·laboració del Grup d'Acció Local Pesquer de la Costa Brava (GALP). En aquest sentit, la Fundació Promediterrània també ha format part d'aquest projecte assumint la part d'assessorament i documentació científica dels continguts del programa, de la mà dels tècnics del Museu de la Pesca.

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

compromis qualiat turistica     producte emporda     Costa Brava Convention Bureau    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell