fbpx

MasterPeix de cuina marinera amb pescadors de Palamós

A partir del dijous 27 de juliol i durant tot el mes d'agost, l'Espai del Peix oferirà un show-cooking cada dijous protagonitzat per pescadors de Palamós. Seran sessions dirigides per pescadors formats en el programa MasterPeix, professionals de la mar convertits en els millors prescriptors dels productes pesquers de la llotja de Palamós, del seu ofici i de la tradició culinària de la gent de mar.

Al llarg de les demostracions, els pescadors-cuiners explicaran en directe els fonaments de la cuina marinera, l'elaborada amb espècies molt saboroses i poc conegudes, habituals als fogons de les barques i a les llars de la comunitat pesquera. Recomanaran peixos, n'explicaran les característiques, donaran receptes i proposaran formes de cuinar-los, tot enmig de moltes anècdotes i vivències a la mar. Seran quatre plats a tastar dissenyats com una experiència de descoberta dels productes més econòmics i gustosos de la Mediterrània. La sessió s'acompanya de vi Peralada DO Empordà i cervesa Damm Inèdit.

Aquesta masterclass d'aprenentatge sobre el peix, la pesca i l'ofici de pescador vol ser una reivindicació del ric patrimoni gastronòmic marítim i pesquer del nostre territori.

La visita es complementa prèviament amb una visita guiada gratuïta a les Barques del Peix, l'extensió flotant del Museu de la Pesca, amb el guiatge d'un pescador també MasterPeix.

El preu del show-cooking dirigit per pescadors MasterPeix és de 25 € per persona. Es duran a terme els dijous fins a finals d'agost, a les 20 h a l'Espai del Peix (la visita a les Barques començarà a les 19.30).

Consulteu l'agenda al web i reserveu online els vostres tiquets.

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada