fbpx

memoriaviva2020201

El Museu de la Pesca ha fet públic el nou cicle del programa “Memòria Viva“, destinat a la documentació, valorització i difusió del patrimoni immaterial marítim i pesquer de la Costa Brava.

El programa consta de tres activitats que s’aniran desenvolupant entre l’últim trimestre de 2020 i els primers mesos de 2021, amb l’objectiu de donar a conèixer i fer participar la ciutadania en la posada en valor de diferents aspectes de la cultura popular de la gent de mar i el patrimoni marítim litoral.

Converses de Taverna. Diàlegs amb la gent de mar

Imatges que fan parlar. Descoberta dels fons fotogràfics del museu

Mestres i mestresses dels fogons. Demostracions de cuina en directe

A l'apartat específic de Memòria Viva al web  trobareu la informació detallada de cada una de les activitats, el calendari i l’escenari de les diferents sessions.

A causa de les mesures de prevenció i de l'evolució futura de la pandèmia de la covid-19, aquest calendari pot veure’s alterat. Informarem puntualment de qualsevol canvi que es produeixi en el programa previst.

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

compromis qualiat turistica     producte emporda     Costa Brava Convention Bureau    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell