fbpx

Dimecres 24 de gener, s'inicia a l'Espai del Peix un nou cicle de sessions de l'activitat Mestres i mestresses dels fogons, acció dirigida a posar en valor els coneixements i habilitats dels cuiners en l'elaboració de plats tradicionals i innovadors amb peix de la llotja de Palamós.

Propostes riques, saboroses i econòmiques, elaborades espècies poc conegudes de la llotja i hereves de la cuina d'arrel pescadora del port de Palamós!

El cicle 2024 constarà de tres sessions, totes a les 17 h i gratuïtes:

Dimecres 24 de gener

Arrossos mariners
L’arròs integra la cultura gastronòmica baix-empordanesa a través de preparacions i combinacions diferents. A l'Espai del Peix proposarem diverses maneres de combinar la cuina de l’arròs amb el peix, des de la més simple a la més elaborada. 

Dimecres 31 de gener

Mil maneres de fer un suquet de peix
Un plat que no és absolut coincident entre els diferents ports. Aprendrem les diferents maneres d’elaborar-lo a l’Alt i al Baix Empordà. 

Dimecres 7 de febrer

Croquetes de peix
Les croquetes són una manera de menjar peix divertida i adaptable, que podem elaborar amb diferents peixos i variacions. Us presentarem les més senzilles i saboroses.

Des de fa més de 10 anys, l'Espai del Peix fa promoció i difusió dels productes pesquers locals i de la cuina d'arrel tradicional. Mestres i mestresses dels fogons ha estat un espai per la divulgació de receptes oblidades, espècies poc conegudes, elaboracions tradicionals i noves formes de cuinar el peix. Totes les sessions es poden consultar al canal de Youtube del Museu de la Pesca  

Consulta l'agenda →

Museu de la Pesca

Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635