fbpx

Amb aquesta activitat, volem que coneguis els peixos de la Mediterrània, i que descobreixis la riquíssima diversitat de criatures marines que habiten els oceans. Et proposem que facis un peix, de la manera que tu vulguis i més t’agradi, i amb les etiquetes #elmeupeixpreferit #lovepeixos i l’ensenyis a tothom. Nosaltres t’ajudarem!

Segueix aquest recorregut. Mira l'audiovisual realitzat per l’il·lustrador Magí Marcé, autor de la col·lecció de llibres de l’Anna i els peixos, ens apropa  a la vida submarina del nostre mar.

Al Museu de la Pesca l’utilitzem en l’activitat pedagògica  “Peixos de la Mediterrània” pensada per a alumnes des de P5 fins a segon cicle de primària.

Fes el teu peix preferit

Teniu a casa materials per a fer el vostre propi peix? Fes-lo amb els material, la forma, la tècnica i els colors que vulguis: un dibuix, un retallable, amb materials reciclats, amb fang o plastilina... Fes servir la teva imaginació!

Fes una foto i penja-la a Instagram amb l’etiqueta #elmeupeixpreferit o #Lovepeixos. Tothom podrà veure el que has fet i podràs veure què han fet altres nens i nenes!

Entre tots, farem un sorteig d’una activitat al Museu de la Pesca i l’Espai del Peix per a tota la família.

#LaCulturaACasa #museusacasa #joemquedoacasa #xarxamuseusetnologia #xmetnologia #Entremuseus #museusenlinia

 

departamentcultura      01logos ddgi apaisat c

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada