fbpx

Palamós engega de nou l'activitat de pescaturisme de la mà del Museu de la Pesca i de l'embarcació d'arrossegament Estrella del Sur III. Des del mes de maig ja es poden reservar sortides per embarcar-se en l'aventura de pescar la gamba de Palamós, considerada la millor del món.

Pescaturisme és una activitat experiencial de descoberta de l'activitat pesquera al nostre litoral. És també una manera directa de conèixer la feina diària dels pescadors, des que surten de port fins que tornen amb l'or vermell de la Mediterrània: la gamba rosada (Aristeus antennatus). A bord de la barca, el patró i la resta de la tripulació comparteixen els seus coneixements, els espais i les anècdotes i fan tota mena d'explicació del funcionament de la pesquera i de les mesures per assolir una activitat el més sostenible possible, com ara el Pla de Gestió o la Marca de Garantia Gamba de Palamós.

Les hores a bord son també moments molt especials per gaudir de la natura i el mar Mediterrani.

Com embarcar-se

Les sortides de pescaturisme estan programades tots els dimarts i dimecres no festius. La capacitat màxima per sortida és de 4 participants. El preu és de 100 € i, a més de la sortida, inclou:

Àpat a bord i refrescs durant la travessa
Visita a la subhasta del peix
Entrada al Museu de la Pesca

L'activitat inclou una assegurança de responsabilitat civil que cobreix el visitant durant tota l’activitat.

Reserves

La reserva s'ha de fer a través de la plataforma de venda online del Museu de la Pesca, que actua com a centre acreditat de pescaturisme per la Generalitat de Catalunya. 

Pots trobar tota la informació, les condicions de participació i els formularis de reserva a la pàgina pescaturismepalamos.org →

Museu de la Pesca
Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | iAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
G-17752635

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada